Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap

 

 

 

Ane, zaterdag 5 Juli 2008  
 Ane, een mooi plaatsje gelegen voor in Overijsselse Vecht.
Vanuit het Brabantse en heel eind rijden en voor Jurgen Mahu vanuit het Zeeuwse  Lamswaarde een dikke 3 uur "kachelen" met de vrachtwagen. Onderweg nog een bekeuring krijgen maakt het allemaal nog leuker! We zullen maar niet zeggen waarvoor, dat moet je hem zelf maar vragen....
Een erg kleine delegatie vanuit de ITPV, terwijl een week van te voren er nog een stuk of 8 ITPV deelnemers op de startlijsten stonden moesten we nu genoegen nemen met 4 trekker. En... tot overmaat van ramp wilde de Tom Dooly niet in zijn versnelling, de koppeling kwam ineens niet meer vrij en dus kon er niet gereden worden! Een hele winter sleutelen, eindelijk op de wedstrijd, en dan weer onverrichte zaken terug naar huis, niet leuk voor Benno en zijn team, maar ook niet het publiek want die wil juist dit soort trekkers zien, een dikke rookpluim en vol gas naar het eind!
Wel was Jerommeke 4 present die al voor de 6e keer aanwezig was. Paul boer met zijn La Piccola en ja, die vermaakte het publiek wel, in een rotgang ging dat met een dikke rookpluim tot aan de zandhoop! Wat een verschil met na de wedstrijd van Culemborg toen Paul na de zoveelste tegenslag er het bijltje bij neer wilde gooien. Gelukkig heeft hij dat niet gedaan. Het publiek is hem dankbaar!
Jurgen Mahu die dus al tegenslag had gehad onderweg, kreeg ook op de baan nog niet wat hij wilde. Toeren zitten er volop in de John Deere maar de brandstof lijkt niet te komen op het moment "suprème". Hij heeft al een idee waar het fout zit dus we zullen gewoon nog een weekje moeten wachten op de eerste Full Pull van onze voorzitter!
Onderstaande foto`s zijn gemaakt door Wilried Bastiaansen, Bedankt voor het doorsturen Wilfried! Wilfried zijn eigen site bevat veel info over A en B wedstrijden maar vooral van de MTTC wedstrijden kijk maar eens op; Webhome van Glenn en Dylan

 

 

Copyright © 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution