Internationale Tractor Pulling Vereniging  
    

agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap

 

 

 

Culemborg 30 Mei  
  De ITPV was gevraagd om voor 2 demo trekkers te zorgen.

Jerommeke 4 was present en La Piccola. Het was de bedoeling dat ook Blue Devil aanwezig zou zijn maar door een niet passend vliegwiel kon de dikke DAF niet aantreden. Maar pech was er ook voor Paul boer die met zijn geheel verbouwde La Piccola een soort van maiden run zou maken. Echter meteen na het optoeren begaven de vingers het van de koppeling en was het einde maiden run voor Paul. Jerommeke maakte 3 runs als goedmaker? De eerste run verslikte hij zich in de taaie kleibaan en smoorde de Conti ergens achter in de 80 meter. Voor de 2e run werd de trekhaak wat lager gezet en nu kon de Continental de wielen wel rond krijgen en zette een FP neer. In zijn 3e run werd 99.02 getrokken.
De publiek belangstelling op Koninginnedag was groot! Rijen dik stonden de toeschouwers. Ook niet verwonderlijk want er lag een perfekte kleibaan en de organisatie had de complete truck klasse weer in het middagprogramma staan en in combinatie met de taaie klei leverde dat mooie wheelies op!
Pech was er voor de Old stock sleepwagen de Stille Wille. S`ochtends was de schaafcombinatie tegen de sleepwagen ingereden en was radiateur en kapwerk beschadigd. Met wat laswerk was de radiateur weer vastgezet en kon de wedstrijd toch afgemaakt worden. Het team was echter nog niet verlost van pech want de nieuwe oldstock van het team wilde toch zijn maiden run maken, tot overmaat van ramp werd daarbij de gehele achterbrug vanonder de Ferguson achterbrug getrokken!
En of je het geloofd of niet, Ook de Basrijs wagen bleef niet verschoond van onheil want tijdens de finaleruns van de trucks weigerde de hydrauliek zijn diensten en werd met man en macht gepoogd dit euvel te verhelpen. (of dit nog gelukt is weten we niet aangezien Uw webmaster de thuisreis aanvaarde)

 
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution