Internationale Tractor Pulling Vereniging  
    

agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap

 

 

 

15 Juni 2008 Oss  
 Met het weer hebben ze verschrikkelijk veel geluk gehad daar in Oss. Zo goed als geen regen terwijl er donkere wolken links en rechts langs de hemel scheerde maar slechts een spatje kwam eruit naar beneden. Voor de Power Breaker was de ITPV gevraagd om met enkele demo trekkers voor wat actie te zorgen vanwege het ontbreken van de B-divisie.
Tornado, Jerommeke 4 en Chaotic waren aanwezig bij de specials. Tornado had problemen met zijn koppeling die wilde niet goed vrij komen, na lang "prullen" lukte het Tom om in zijn derde poging weg te komen en het gas er vol op te doen, toen ging het lekker op de harde kleibaan daar in Oss. Pech was er voor Chaotic die bij de 1e run een FP neerzette maar bij het voor de sleepwagen zetten, voor de 2e run, klonk er een onheilspellend gerammel vanonder het 2e kleppendeksel! Besloten werd niet te starten want waarschijnlijk licht er een klep tussen de zuigers en kop!?
De superstocks waren mager vertegenwoordigd maar lieten wel bijna 4 FP`s zien, alleen de Freigtliner kwam in zijn 2e run tot 98.06m Sweden Power heeft zijn Volvo lekker aan het lopen want 2 maal werd op de achterwielen de FP gehaald.
De Hotstocks werd een Volvo onderonsje, Denny Toy deed wat iedereen van hem verwacht; 2 snelle FP`s op de achterwielen, Bart met zijn Gambler kan daar toch nog niet aan tippen. Maar heeft ook heel wat minder motorinhoud.
 
Specials         demo`s geen rangschikking 1e run 2e run 3e run

Tornado

--

-- 84.08m
Jerommeke 4 85.92m FP  
Chaotic FP --  
Superstocks 3.5 ton      
Sweden Power FP FP  
Freigtliner FP 98.06m  
Hotstocks 4.5 ton      
The Gambler 87.78m 74.33m  
Denny Toy FP FP  

 Voor de afwisseling had een "grapjas" op de zaterdagavond een slang van de bronnering losgekoppeld met als gevolg dat s`morgens de baan zo goed als blank stond! Toen moest er geļmproviseerd worden!
 

 

Copyright © 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution