Internationale Tractor Pulling Vereniging  
    

agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap

 

 

 

waterlandkerkje 17 Mei 2008  
Regen, regen, regen dat was het de dag ervoor, de nacht ervoor, maar s`morgens klaarde het op! De organisatie had al vanaf dinsdag plastic over de baan liggen en die ging er pas af net voor de eerste trekkers voor de Hyproslee werden gezet. Het resultaat was een perfekte harde kleibaan. Alleen de Camions/trucks moesten op de harde weg gelost worden om dan de trekker op het wedstrijd terrein te zetten en de truck even verderop in de berm. Ook het parkeren van auto`s was wat moeilijker maar Waterlandkerkje lag op loopafstand dus dat was geen probleem! Ook halverwege de dag werd nog even het zeil over de baan getrokken maar dat was maar voor een half uurtje.
De ITPV was met 4 trekkers vertegenwoordigd. Jammer genoeg moest op het laatste moment The Undertaker afbellen doordat de gerepareerde intercooler wat later klaar was dan gehoopt en daardoor kon de zaak niet meer tijdig gerepareerd worden.
Maar er stonden nog 3 andere diesel pullers te wachten om hun kunnen te laten zien, Red Devil, Blue Devil en La Piccola. Alle 3 de trekkers maakte 2 FP`s en zette heel snelle tijden neer. Blue Devil zelfs in 9.6 seconden en Red Devil in 10.4 seconden (de voorwieltjes gingen hoog, erg hoog de lucht in en dat kost snelheid?) La piccola zette 10.6 seconden neer. Maar.... de snelste FP was voor een benzine trekker, Jerommeke 4 begint het steeds beter te doen en ook vandaag was (na een klein advies van iemand van de Green Spirit) hij in goede doen met 9.4 seconden ging het erg hard!
Een pluim ook voor de bemanning van de Hyproslee want de afstelling was in een keer perfekt!
De grootste pluim gaat toch zeker naar de organisatie want ze hadden het allemaal goed voor elkaar. Een juweeltje was ook de meeminnekrant die in een oplage van 13000 stuks verspreid was en er perfekt uitzag.
 

 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution