Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

11 April Boekel. Sleepwagens de Stille Wille en Mission Impossible.  
Een droge dag maar het is daar lage grond en op deze zondag wilde de zon er niet doorheen komen. Integendeel zelfs zo tegen de klok van 2 uur vielen er enkele koude druppels uit de lucht. Het publiek bleef thuis achter de kachel zitten! Dus niet veel publiek in tegenstelling tot vorig jaar toen ze rijen dik stonden!
Ook met de demo`s was het mager gesteld. Slechts 2 specials moesten wat leven in de brouwerij brengen. Gelukkig dat op de baan van de mission Impossible de trucks stonden want dat is altijd mooi om te zien.
Bij de Chaotic wilde het de eerste run niet echt vlotten de brandstof pomp stond nog dicht! dus geen zwarte rookpluim boven Boekel!
Jerommeke 5 ging lekker en trok een FP. De 2e run ging voor de Chaotic beter ware het niet dat na de FP de gas bleef hangen! De noodstop werd getrokken maar door het luchtgaatje in de luchtklep bleef de motor nog best flink doordraaien! Even paniek tot de brandstofkraan dicht gezet werd!
Jerommeke 5 kreeg net na de start een flinke backfire maar de conti herstelde zich en op de achterwielen ging het naar een FP.
De show van de jet truck viel eigenlijk een beetje in het water want voor een handjevol toeschouwers is zo`n machine eigenlijk te duur?
 
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution