Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

7 September 2012 vrijdagavond in Almkerk.
Wat een wedstrijd!  Een hele avond alleen maar trucks, zal saai zijn zou je denken, maar niets is minder waar! Perfect en strak georganiseerd, een speaker die de hele avond aan het woord is zonder in herhaling te vallen! technische nieuwtjes en dat soort dingen in de "stille" momenten van de wedstrijd weet te vertellen. Een groot led scorebord met constant informatie van de te starten deelnemer, de getrokken afstand, de tussenstand tot dat moment, informatie over schade`s, afstelling van de sleepwagens, enz, enz. Op die manier verveelt het niet om een deelnemer 4 keer op een avond voorbij te zien komen als je weet waarom die deelnemer voor de 3e of 4e keer rijd en bezig is om met bv nog 5 andere "kemphanen" zich een ronde verder te worstelen. Tegen de avond is het schitterend om de vlammen bovenop de uitlaten te zien of met roodgloeiende uitlaat spruitstukken zoals bij "onze" dreamcatcher.
"Onze" jongens deden het zo slecht nog niet tussen het grote geweld. Wel kunnen ze nog  niet met de top wedijveren maar ze sluiten wel aan bij de grote groep supersport trucks van VTN. Bij de uitslag zie je dat er enkele VTN`ers meegereden hebben in de ITPV competitie. Het waren wel trucks die na 2 ronden afgevallen waren en dus net niet tot de top behoorden maar juist die groep kan concurreren met die van ons!
Red Madness liet op deze taaie kleibaan zien waarom het jammer is dat we hem niet op al onze wedstrijden gezien hebben, hij is de mooiste maar ook de beste! 2e en ITPV kampioen 2012 werd de Dreamcatcher. DAF Ieper of, nu hij in het geel is gespoten is, DAF-six-six-six werd 3e, het team met de grootste rookpluim werd 4e, Team v Mele. Blue Horses was te laat aanwezig maar heeft toch nog meegetrokken in de finaleafstelling.

 

ITPV Cerpentier super sport Trucks 9,5 ton

1e trek herkansing finale punten
 1 Red Madness FP   94.51 10
2  Dreamcatcher  92.90 FP 88.20 8
 3  Daf Six-Six-Six FP   85.93 6

 4

Team v Mele FP   82.72   4
5 Blue Horses      57.10 2
  Berta (bm) (denemarken) FP   FP  
  Vakutrans (bm) FP   85.65  
  Van Walsum (bm) FP   11.21 (def)  
  Shave Power (bm)     42.15 (def)  
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution