Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

 2 september Ittegem      klik op de site van Ittegem voor meer info
 
Een "normale" standaard wedstrijd waar we met de sportklassen zouden rijden. Jammer genoeg waren er maar weinig ITPV`ers.
Wat wel positief was was de aanwezigheid van de Black Beauty de nieuwe trekker van Mario Bullens uit het Belgische Peer. De trekker opgebouwd uit het oude frame van de Red Lady en een continental uit de stal van jerommeke en een koppeling van v/d Veeke. De 1e run leek het of Mario hem in een kruipversnelling had staan! Zo langzaam ging het maar wel een FP de 2e run werd een tandje hoger gereden en dat ging al stukken beter en op het einde van de middag werd toch nog een keer aangehaakt nu weer een tandje hoger en dat leek er meer op de wielen begonnen lekker te spinnen en in een stofwolk ging het nu ook naar de FP. Een smile van oor tot oor kwam er bij Mario op het gezicht.
De sportklase kende maar erg weinig deelnemers in de 3.0 ton alleen Englisch Attack, wel reed Cyriel hoogens vanuit de Basrijs competitie als demo mee. In de 3.5 ton was het alleen El Perito oftwel Claude d`hond met zijn Volvo De Green Devil was wel aanwezig maar had s`morgens bij de proeftrek te maken met een vastgelopen motor!. In de 4.5 reed alleen Out of the Blue Davey van Broek en Jan de Munk maakte de 6.5 sport "vol" Voor de 6.5 ton was het geen competitie aangezien die met de Black Fury op pad waren.
we hadden wel afstanden opgeschreven maar dat papiertje zat de volgende dag nog in de broekzak toen die in de wasmachine rondjes draaide....
Maar voor de punten maakt dat niks uit als je maar een deelnemer per klasse hebt!!
Uw webmaster doet het nu maar "uit zijn hoofd"....

  1e trek herkansing finale punten
sport 3.0 ton    
  Englisch Attack FP   FP 10
  Cyriel Hoogens FP 88 8
sport 3.5 ton    
  El Perito FP   93.60 10
           
sport 4.5 ton powered bij de Black Fury Light  
  Out of the Blue FP   94.20 10
  Green Devil def   8
sport 6.5 ton powered bij de Black Fury    
  First Impressium FP   FP 10
           
           
 
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution