Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

 2e pinksterdag Schoonebeek het terrein is gelegen op industrie terrein  "vierslagen" en de straat is "klaverakker" Dit industrie terrein is gelegen aan de N853 de Nieuw Amsterdamseweg  
Andermaal een warm zonnetje en verbande kuiten! Hoe ze het doen daar in Schoonebeek maar er staat ieder jaar een massa volk langs de baan en er hangt een gezellige sfeer de indeling van het terrein lijkt eigenlijk ook meer op een muziekfestival of braderie thuis te horen dan bij een trekker trek, maar zou daar het geheim in zitten!? Volop parkeer terrein volop eten, drinken een goede aan elkaar prater, een vlotte wedstrijd, voldoende sleeptrekkers, enz Ze liepen zelfs voor op het schema! We maken meestal andersom mee!
De ITPV moest voor wat extra show zorgen. De Englisch Attack had na de turbo schade van Moerbeke heel rap een nieuwe turbo gemonteerd en... weer kapot! een kleine ramp voor Jef want de oorzaak is (nog) niet duidelijk 600 km even op en neer naar Schoonebeek en met een kapotte trekker weer thuis komen.... De Freigtliner, de Red Warrior deden wel wat van hun verwacht werd in snel trein vaart naar de zandhoop. Jerommeke 4 had nog niet de goede balans de trekhaak zat ook maar op 45 cm, hoger kon niet er zal nog wat gesleuteld moeten worden. Jerommeke 5 wist wat er van hem verlangt werd in sneltreinvaart naar de bult. Impala deed dit echter nog eens dunnetjes over, zelfs toen de Stille Wille zwaarder werd gezet kwam Wopke Bloemhof bij de 102 meter tot stilstand. Jerommeke 5 was al bij 92 meter blijven steken.
De grootste en onverwachte sensatie kwam van.... de truck van van Mele. Als vervanger van de Undertaker en Dustraiser was de Scania ook maar meegereisd, de pomp was weer wat verder opengedraaid bij het optoeren kwamen er al vlammen op de uitlaten! Het publiek stond op de tenen! en met de grootste rookpluim van de dag stoof de Scania naar de FP. Een prachtig gezicht. Een mooie wedstrijd en dat maakt het verre rijden dan weer goed!
 
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution