Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

 5 Juli 2014 Ane   
 Jammer genoeg had de Black Danger zich afgemeld omdat ze nog geen onderdelen voor hun turbo binnen hadden. Jammer want de organisatie wilde juist nog wat trekkers meer dan 4! Ane heeft het dan ook altijd goed voor elkaar, de jarenlange ervaring is er vanaf te zien, mooi baanonderhoud tribunes voor het publiek en een vlotte catering, 2 omroepers die elkaar aanvoelen, en naast de trekker teek ook oude tractoren en zelfs een minitrekkertrek voor tuinbouw/gazonmaaier trekkertjes de kinderen vonden dat prachtig.
De ITPV liet 3 mooie runs zien door Denny Toy (Dennis zelf zat weer eens op de bok hij kan het niet laten...) de Red Warrior en Jerommeke 4. Jerommeke 5 had nu weer eens turbo problemen want na het afgelopen week monteren van een nieuwe booster voor de ontsteking en een "verse" turbo was die laatste het, die olie in het inlaat spruitstuk blies!  En een lekkend inlaat spruitstuk deed de rest, zo erg zelfs dat bij de 1e poging het gas door Wim werd dichtgedaan want zijn vizier van de helm zat onder de olie en zag hij niks meer.... De 2e run ging beter, het lek leek gedicht, maar nu kwam de olie naar buiten door een backfire of kwam die backfire door die olie in het spruitstuk?
Jammer voor de organisatie dat het begon te regenen rond de klok van 1 2 uur, gevolg was dat het publiek thuisbleef en bleven de tribunes half leeg
 prestaties; 
         
  Jerommeke 5 71.00 94.20    
  Jerommeke 4 FP 93.22    
  Red Warrior FP 92.10    
  Denny Toy FP FP    
         
           
           

 

 

 
 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution