Internationale Tractor Pulling Vereniging

 
    

home     agenda    |   nieuws   |   tractoren   |  informatie   |   uitslagen  |  links   |  stand kampioenschap 

 

 

 

Aalter 30 Juli 2017  

Vorige zondag was het weer eens tijd om onze trucks voor de kar te spannen en deze keer was de baan van het Full Pull & Fun Summerfest Aalter the place 2 be.

Dit evenement werd voor de 3e maal georganiseerd op de terreinen van de vroegere oogstfeesten en dit had zen doel zeker niet gemist, een massa goedgeluimd volk en zowel voor oud en jong viel er wel wat te beleven, kortom top!

Ronde de klok van 15u30 werd het dan toch maar eens tijd om die massa te tonen waar we nu eigenl...ijk voor staan, rap even wegen en meten, hop voor de bok en gas d'rop...
Eerste in rij voor de titelstrijd was de Black Sensation, na de dag ervoor met motorpech de start van een Nederlandse wedstrijd te hebben gemist werd door de jongens beslist de hele ochtend door te werken en zo te zorgen dat ze in Aalter toch zouden kunnen aanhaken. Tijdens het optoeren van de motor begaf da aandrijving van de 12cil. dieselpomp het en na 1m60 was het einde wedstrijd voor de heren uit Zele... jammer!
Volgende in rij waren Dreamcatcher, Red Madness, Team Van Mele, Crazy Grey Power en de Tweety van Uce-Trading. Enkel de gele Volvo van Uce-trading had de herkansing nodig om de FP te halen, verder ging iedereen netjes tot aan de 100m lijn. Met 5en naar ronde2!

Eerste om te tonen hoever hij de verzwaarde black fury kon zetten was Dreamcatcher, na wat problemen met een geblokkeerde versnellingsbak was het toch gelukt de truck in de juiste versnelling te krijgen en daar zullen de heren heel blij om zijn, met een afstand van 95.96m een heel keurige run neergezet. Volgende in rij was Red Madness, die ging door tot de FP lijn, bij Team Van Mele ging het licht van de scania uit op 88,77m, Geuens met de Crazy Grey Power werd tot een halt geroepen op 95.11m en De Volvo van Uce-Trading kwam spijtig genoeg ook niet verder dan 86.76m. De strijd is deze week ook weer gestreden, de volgende wedstrijd gaat door op "keep on smoking" evenement in Balen, hopelijk tot daar.

1: Red Madness
2: Dreamcatcher
3: Crazy Grey Power
4: Team Van Mele
5: Uce-Trading
6: Black Sensation

deelnemers
Supersport trucks 9.5 ton kwalifikatie herkansing finale punten
1 Red Madness FP   FP 15
2 Dreamcatcher FP   95,96 12
3 Crazy Grey Power FP   95,11 10
4 Team v Mele FP   88,77 8
5 Tweety 95,30 FP 86,76 6
6 Mitas Black Sensation 1,60 (def)     4
   
 
 

 

 


 

Copyright 2008 ITPV.NL, All rights reserved. Best viewed in 1024 x 768 resolution